Ook ik wil me graag zelf voorstellen aan de lezers en leden van het Heurns belang.
Mijn naam is: Henk Lammers en woon aan de Kamerstraat in de Heurne Ik ben bij de meeste mensen wel bekend, ik woon al vele jaren in De Heurne, misschien beter bekend als: Henk van de Banekamp.

Al bijna 40 jaar getrouwd met Thea Westerveld en zij komt van de Kalverweidendijk in Dinxperlo. Onze oudste zoon woont op de Riete in De Heurne en de jongste zoon studeert dit jaar af in Tilburg.

Ik zit inmiddels ongeveer 3 jaar in het bestuur van het Heurns Belang en wel in de functie van penningmeester. Ik doe mee met de jaarlijkse activiteiten in De Heure en wel het Carbid schieten op zaterdagmorgen met het Heurnse feest. Ook op 31 december doen we graag mee aan deze traditionele festiviteit.

Mijn hobby’s zijn o.a. het hebben en houden van schapen ( Skudde- schaap) maar zeker niet te vergeten het hebben en kweken van en handelen in kerstbomen Ook het verhandelen van grote bomen, tot een lengte van 12 meter, behoort tot mijn hobby’s. Al met al een drukke periode voor de kerst.

Henk