Sinds juni 2022 mag ik als bestuurslid deel uitmaken van het Heurns Belang. Veel inwoners van De Heurne kennen mij inmiddels wel, maar ik zal me toch even voorstellen.

Marjolein Bruggeman, getogen Dinxperse en sinds 2016 met veel plezier woonachtig in De Heurne met mijn 3 kinderen van inmiddels 16, 14 en 12. Alle 3 hebben ze met veel plezier hun basisschooltijd doorgebracht op De Höve en voor de jongste begint binnenkort een nieuw avontuur op Schaersvoorde. De komst van het Heurns Veld was voor mijn kinderen heel welkom en de crossbaan is dan ook veelvuldig gebruikt.

Sinds 2 jaar mag ik in De Heurne nog meer genieten samen met mijn lieve vriend, Ingar Luttik en zijn we graag aanwezig bij hetgeen wordt georganiseerd in ons prachtige dorp.

Ik wil me graag inzetten voor alle inwoners van De Heurne zodat onze mooie plek leefbaar blijft voor iedereen, jong en oud!