Het Nieuw Heurns Veld doet als ‘winnaar van de provincie Gelderland’ mee aan de landelijke ‘Kern met Pit’ wedstrijd van KNHM Foundation. Voor de beste drie projecten van Nederland zijn er prijzen te winnen: de Bronzen, Zilveren en Gouden Pit.

Indien we die winnen, dan levert dat behalve erkenning en de eer een prijs op van € 1.000 tot € 3.000. Dat geld zouden we de komende jaren willen bestemmen voor de instandhouding van het veld.

Nu we tot de finale van Kern met Pit zijn doorgedrongen, doen we een serieuze gooi naar het kampioenschap van Nederland.

Het kinderbestuur laat zich daarvoor weer van hun beste kant zien. Zij hebben met Tim Jansen (16) en Ramon Giesen (19) een mooie promo gemaakt. Daarin roepen streekgenoot Robert Geesink en ook kinderburgemeester Novin Mateman op vooral op het Heurns Veld te stemmen.
Kijken dus; https://youtu.be/rMvHiohRr6I
Ook Hans Keuper doet een oproep in een afzonderlijk filmpje; https://youtu.be/_TdWr-FERbY

Op 5 juni aanstaande wordt bekend gemaakt wie de prijswinnaars zijn.

Het winnen van de Nederlandse prijs zou voor de kinderen en de meer dan tachtig betrokken vrijwilligers van het Heurns Veld de kers op de taart zijn van een inmiddels meer dan geslaagd project.

Om de prijs te winnen zijn we ook nu weer voor 50% afhankelijk van het oordeel van een jury en voor 50% van het aantal publieksstemmen dat op het Heurns Veld is uitgebracht.
Dus stemmen allemaal!

Stemmen kan via www.kernmetpit.nl/projecten/stem met een directe link naar het stemformulier. Op het roze vlak met ‘Stem hier op de winnaar voor de gouden pit’ klikken. Daarna op het formulier je mailadres invullen en uiteraard op Gelderland Nieuw Heurns Veld stemmen en klikken op verzenden.

Er kan vanaf 20 mei tot en met 2 juni gestemd worden.