Dancing Boots

hb-db-w1Linedance
Linedance is een dansvorm die uit Amerika is over gekomen. Bij linedance worden er in lijnen/rijen gedanst, hierdoor krijg je een mooi geheel te zien.
Er is bij elke dans een basis aantal passen die zich dan vaker herhalen. Soms moet je halverwege weer opnieuw beginnen en soms zit er een extra stel passen tussendoor in de basis.

Het is niet altijd eenvoudig maar de dansleraar Henk Hunting uit Braamt zal er alles aan doen zodat elke danser mee kan komen.

 

Muziekstijl
Linedance wordt vaak gelinkt aan countrymuziek en uiteraard dansen we daar veelvuldig op. Echter komen er nog veel meer muziekstijlen langs zoals, Latijn Amerikaans, Iers en Spaans enz.

 

Onze dansgroep The Dancing Boots is een gemêleerd gezelschap. We zijn wel fanatiek maar er is altijd tijd voor een lach. Gezelligheid en plezier zijn dan ook erg belangrijk voor ons.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Lenting, tel. 0315-652973

 

 

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.