Gospelgroep “The Joysingers” is een enthousiaste groep mensen die samen een passie hebben voor muziek met een Boodschap. Naast het zingen en instuderen van nieuw repertoire is gezelligheid en contact ook erg belangrijk. Het koor werkt regelmatig mee aan kerkdiensten.
Zij worden hierbij op inspirerende, humorvolle wijze geleid door hun dirigent Quintus N. Sachs en muzikaal ondersteund door het combo: Rudi Schuurman (keyboard) en Frits Keuper (gitaar).

 

joysingersHet koor is opgericht op 28 mei 1980. In 2015 werd het 35 jarig jubileum gevierd. In de kerk in De Heurne werd een Jubileumdienst gehouden. Het programma was door het bestuur en de leden samengesteld en er werden liederen gezongen uit het repertoire van de afgelopen 35 jaar maar ook een aantal nieuwe nummers. De collecte opbrengst was geheel bestemd voor de MS stichting.

 

Jaarlijks wordt in Maart de ‘Violenactie’ gehouden. De leden gaan dan samen op pad om in De Heurne en IJzerlo violen te verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor o.a. aanschaf van nieuwe muziekstukken. Het is altijd een gezellige dag en ook goed voor de teamspirit.

 

Wekelijks wordt er op woensdagavond gerepeteerd in het Kerkelijk Centrum in
Dinxperlo van 20.00 tot 22.00 uur. Iedereen die graag zingt is van harte welkom!
Kijk voor meer informatie op www.joysingers.nl of mail naar .