The Joysingers

Gospelgroep “The Joysingers” is een enthousiaste groep mensen die samen een passie hebben voor muziek met een Boodschap. Naast het zingen en instuderen van nieuw repertoire is gezelligheid en contact ook erg belangrijk. Het koor werkt regelmatig mee aan kerkdiensten.
Zij worden hierbij op inspirerende, humorvolle wijze geleid door hun dirigent Quintus N. Sachs en muzikaal ondersteund door het combo: Rudi Schuurman (keyboard) en Frits Keuper (gitaar).

 

joysingersHet koor is opgericht op 28 mei 1980. In 2015 werd het 35 jarig jubileum gevierd. In de kerk in De Heurne werd een Jubileumdienst gehouden. Het programma was door het bestuur en de leden samengesteld en er werden liederen gezongen uit het repertoire van de afgelopen 35 jaar maar ook een aantal nieuwe nummers. De collecte opbrengst was geheel bestemd voor de MS stichting.

 

Jaarlijks wordt in Maart de ‘Violenactie’ gehouden. De leden gaan dan samen op pad om in De Heurne en IJzerlo violen te verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor o.a. aanschaf van nieuwe muziekstukken. Het is altijd een gezellige dag en ook goed voor de teamspirit.

 

Wekelijks wordt er op woensdagavond gerepeteerd in de kerk in
De Heurne van 20.00 tot 22.00 uur.
Iedereen die graag zingt is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.joysingers.nl of mail naar .

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.