Bedrijvigheid

Deze pagina is gereserveerd voor bedrijfspromoties

 

Vermeld hier uw bedrijf
Profiteer van een vermeldingen op deze site van het Heurns Belang. U kunt uw producten en diensten presenteren aan mensen die deze site gebruiken als een soort ‘Heurnse Gele Gids’ op het World Wide Web. Door uw producten en services op deze pagina te vermelden, wordt u niet alleen weergegeven, maar heeft u ook een opstap naar uw eigen website.

 

bdr-w250

Geef uw boodschap op het juiste moment af
Als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft dat speciaal gericht is op afnemers in De Heurne, dan kunt u profiteren door uw bedrijf hier te vermelden.Afnemers die op zoek zijn naar uw speciaal product of dienst kunnen uw informatie bekijken en eventueel doorklikken naar uw eigen website.

 

 

 

 

 

 

 

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.