Samen werken met verenigingen
Heurns Belang heeft een bijzondere band met verenigingen. Verenigingen hebben van ouds een groot aandeel in de vitaliteit van De Heurne. Alle cultuurverenigingen waar we mee samenwerken zijn in deze paginagroep vermeld. Verenigingen die een eigen site hebben zijn door klikbaar op de pagina. en door op hun naam te klikken kunt u hun sites bekijken.

Een actief streven van het Heurns Belang is het verbinden van bewoners, verenigingen, stichtingen, bedrijven enz. De reden is eenvoudig; samenwerken levert immers voor iedereen voordelen op, voor iedereen dus een Win-Winsituatie.

 

Activiteiten van verenigingen worden op deze pagina (GRATIS) weergegeven zodra verenigingen ons hiervan berichten!

 

Geslaagde primeur in De Heurne
Onlangs werd met succes de eerste Verenigingendag gehouden. De Heurnse verenigingen presenteerden zich in en om zaal Bruggink aan het publiek. Naast de fysieke Verenigingendag verscheen er gelijkertijd een boekje waarin de verenigingen zich voorstellen.

 

Centraal punt
Aangezien De Heurne niet beschikt over een centraal punt, zoals een buurtschapshuis of Kulturhus zijn er verenigingen die hun activiteiten bij zaal Bruggink houden. Anderen zoals het Christelijk Heurns Mannenkoor repeteert bij de basisschool de Höve. CJV De Heurne – Dinxperlo zit in het Jeugdgebouw achter de Höve. Gospelgroep The Joy Singers houdt de oefenavonden in de kerk. In feite willen wij als Heurns Belang de ‘losse eindjes’ aan elkaar breien met behulp van alle mogelijkheden die zich voordoen.

 

Verenigingen website
Naast het organiseren van verschillende activiteiten zoals dus o.a. de Verenigingendag zijn onlangs gestart met deze website waarop al deze verenigingen zijn te vinden.
Verenigingen die nog niet op deze website vermeld worden of die hun gegevens gewijzigd willen hebben, kunnen zich melden via telefoon, email en/of het contactformulier op de ‘Contact pagina’.