Kaartgroep

Kaartgroep De Heurne
kg-w001Na een oproep van Heurns- Belang of er belangstelling was voor het oprichten van kaartclub in De Heurne , zijn we in oktober 1993 begonnen met ons kaart groepje.

We zijn geen officiële vereniging geworden en hebben dan ook geen bestuur of voorzitter en ook geen echte club naam.

Elke donderdagavond komen we in café Bruggink bij elkaar van 19.30 uur tot ca. 23.00uur en spelen met z’n zevenen hartenjagen voor de gezelligheid.

Het kan er soms luidruchtig aan toe gaan, zelfs zo dat bezoekende biljarters weleens denken, gaat dat daar wel goed komen, maar ja in het vuur van het spel kan zoiets gebeuren, want na elk potje moeten de centen toch weer kloppen.

Er wordt niet gespeelt om grof geld, vroeger in de gulden tijd was elke punt 1 cent waard, met de invoering van de euro is elke punt 2 euro cent waard geworden en dat met 25 punten in het spel, je moet dus nog al spelen om hier rijk of arm van te worden.

Alles draait om een gezelligavond en er worden ook de nodige nieuwtjes weer uitgewisseld.
Zodra er iemand stopt komt er weer een plek vrij voor een nieuwe kandidaat, deze meldt zich meestal zelf bij ons aan.

Sommige van ons groepje doen ook mee aan het jaarlijkse marathonkaarten op de tweede zaterdag in januari bij café Meijer in Netterden van `s morgens 8.00uur tot ca. 23.00uur `s avonds.

Kortom: we hebben een gezellige kaartgroep en hebben veel lol op de donderdagavonden.

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.