Dart Vereniging

Heurnse Dartvereniging PivoDarts
De verenigingen in de Heurne breiden zich uit en er komen er steeds meer bij. Sinds 2012 heeft de Heurne ook een dartvereniging. Deze dartvereniging is ontstaan doordat het een aantal fanatiekelingen leuk leek om hun hobby in competitieverband uit te voeren. Na enig regelwerk was er zowaar de inschrijving in de dartcompetitie en kon het dartteam, met Bruggink als thuislocatie opgezet worden. Er werd in bekende kringen gevraagd naar meer fanatiekelingen en zowaar ontstond er een heus dartteam. Na een ietwat onwennig begin, is vandaag de dag het team van Pivodarts uitgegroeid naar een betrouwbare en waardige tegenstander binnen de competitie.

 

pvdarts-w250Competitie
De dartcompetitie waarin wij uitkomen is net als het weer in Nederland. De ene week een tegenstander waarbij de trippels om de oren vliegen, de andere week word de pijl bijna verkeerd om vastgehouden. Dit maakt het juist zo leuk. Of je nu de sterren van de hemel speelt, of dat je blij bent wanneer je een keer iets anders dan 26 gooit, je hebt altijd wel een aantal wedstrijden kans om te winnen.

 

Meedoen
Al doende leert men, zegt de uitspraak. De afgelopen jaren zijn de spelers van Pivodarts dan ook gegroeid. Het niveau word langzaam beter en het plezier wordt groter en groter. Ben je ook fan van darten? En lijkt het jou ook leuk om met een stel in een competitie te gooien? Neem dan contact op met Erik Mellendijk over de mogelijkheden.
Mail: Telf. 0315655236

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.