Heurnse Dartvereniging PivoDarts
De verenigingen in de Heurne breiden zich uit en er komen er steeds meer bij. Sinds 2012 heeft de Heurne ook een dartvereniging. Deze dartvereniging is ontstaan doordat het een aantal fanatiekelingen leuk leek om hun hobby in competitieverband uit te voeren. Na enig regelwerk was er zowaar de inschrijving in de dartcompetitie en kon het dartteam, met Bruggink als thuislocatie opgezet worden. Er werd in bekende kringen gevraagd naar meer fanatiekelingen en zowaar ontstond er een heus dartteam. Na een ietwat onwennig begin, is vandaag de dag het team van Pivodarts uitgegroeid naar een betrouwbare en waardige tegenstander binnen de competitie.

 

pvdarts-w250Competitie
De dartcompetitie waarin wij uitkomen is net als het weer in Nederland. De ene week een tegenstander waarbij de trippels om de oren vliegen, de andere week word de pijl bijna verkeerd om vastgehouden. Dit maakt het juist zo leuk. Of je nu de sterren van de hemel speelt, of dat je blij bent wanneer je een keer iets anders dan 26 gooit, je hebt altijd wel een aantal wedstrijden kans om te winnen.

 

Meedoen
Al doende leert men, zegt de uitspraak. De afgelopen jaren zijn de spelers van Pivodarts dan ook gegroeid. Het niveau word langzaam beter en het plezier wordt groter en groter. Ben je ook fan van darten? En lijkt het jou ook leuk om met een stel in een competitie te gooien? Neem dan contact op met Erik Mellendijk over de mogelijkheden.
Mail: Telf. 0315655236