’t Olde Karrespoor

karrespoor-w250Stichting ‘t Olde Karrespoor, Fietspaden De Heurne e.o.
De stichting heeft als doel het herstellen van oude- en het aanleggen van nieuwe recreatieve paden voor fietsen en wandelaars als mogelijke bijdrage voor de leefbaarheid van de plaatselijke bevolking en de recreatieve ontwikkeling van het buitengebied in de Heurne.

oks-w001

 

  • ’t Olde Karrespoor is opgericht op 13 januari 2010.
    Inmiddels zijn er 4 paden aangelegd door ’t Olde Karrespoor, te weten de volgende paden:
    Billenpad
  • ’t Dieksken gereed eind december 2011, de officiële opening was op 16 mei 2012
  • Bleikertpad was gereed eind juni 2012
  • De Hondeklinke was gereed in het voorjaar van 2014 en op 16 mei 2014 is het pad officieel geopend

 

Het onderhoud van de paden wordt gedaan door een aantal vrijwilligers. Elk pad heeft zijn eigen toezichthouder en deze wordt weer geholpen door een groepje vrijwilligers.

 

Elk jaar gaat een afvaardiging van het bestuur naar het Gezamenlijk Kerkenpaden Overleg. Deze dag wordt georganiseerd door één van de leden die hierbij zijn aangesloten.
Secretariaat: p/a. Caspersstraat 23, 7095 BS De Heurne e-mail:

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.