CJV De Heurne
Ongetwijfeld zullen velen van u de CJV kennen. Wellicht bent u zelf lid of bent u lid geweest. Voor degenen die minder bekend met de CJV zijn, bij deze een stukje informatie over ons.

In 1876 is de CJV Dinxperlo – De Heurne opgericht. Hoewel de CJV in Dinxperlo al geruime tijd geleden ter ziele is gegaan, is de club in De Heurne nog steeds actief voor jongeren uit De Heurne en omstreken.

Clubgebouw
De CJV heeft een eigen clubgebouw, gelegen aan de rand van het Heurnse bos. De afgelopen jaren is er flink verbouwd, waardoor het gebouw weer jaren mee kan! Bijna iedere avond komen verschillende groepen bijeen. Aan de invulling van de avond is door de jaren heen weinig veranderd; voetballen, een spel in het bos, een potje kaarten of gezellig een avondje bijkletsen.

Kamperen
In de zomervakantie gaan de groepen kamperen in Eibergen! Dat gebeurt inmiddels al meer dan 50 jaar in het bos van de familie ten Brinke. Het kamp is ieder jaar weer een hoogtepunt waar door alle clubgroepen naar uitgekeken wordt.

Startavond
Vervolgens start in september het nieuwe clubseizoen. Het seizoen wordt afgetrapt met de jaarlijkse startavond. Tijdens deze avond zijn alle leden welkom en wordt er een spannend spel georganiseerd zoals een spooktocht of douanespel.

Acties
Om alles te kunnen bekostigen organiseert de CJV jaarlijks een aantal acties. In januari worden de kerstbomen in De Heurne en Dinxperlo opgehaald en wordt er in samenwerking met café Bruggink een ni-jjoarsborrel georganiseerd. In mei, op de zaterdag voor moederdag, komen de leden/leiders van de CJV langs de deur met prachtige perkplanten en in december worden er overheerlijke winterse soepen verkocht. Naast deze acties heeft de CJV een wc-wagen in eigendom. Deze wordt gebruikt op het kamp en is daarnaast ook te huur voor al uw feesten en partijen.

De club
CJV is voor iedereen vanaf 12 jaar en de contributie bedraagt €5,00 per maand. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze facebookpagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van de bestuursleden of via .

Het bestuur

Voorzitter: Robert te Grotenhuis

Secretaris: Nout Heusinkveld

Penningmeester: Leanne te Grotenhuis

Bestuursleden: Bas Bosman, Jeffrey Wienholts, Sander Reuterink, Jonathan Jansen, Anne te Beest.