C.J.V.

CJV – Jeugdvereniging Dinxperlo– De Heurne
Ongetwijfeld zullen velen van u de CJV kennen. Wellicht bent u zelf lid of bent u lid geweest. Voor degenen die minder bekend met de CJV zijn, bij dezen een stukje informatie over ons.

CJVIn 1876 is de CJV Dinxperlo – De Heurne opgericht. Hoewel de CJV in Dinxperlo al geruime tijd geleden ter ziele is gegaan, is de club in De Heurne nog steeds actief voor jongeren uit De Heurne en omstreken.

Clubgebouw
De CJV heeft een eigen clubgebouw, gelegen aan de rand van het Heurnse bos. Bijna iedere avond komen hier verschillende groepen bijeen. Aan de invulling van de avond is door de jaren heen weinig veranderd; voetballen, een spel in het bos, een potje kaarten of gezellig een avondje bijkletsen.

Kamperen
In de zomervakantie gaan de groepen kamperen in Eibergen! Dat gebeurt inmiddels al vele jaren in het bos van de familie Te Brinke. Het kamp is ieder jaar weer een hoogtepunt waar naar uitgekeken wordt.

Startavond
Vervolgens start in september het nieuwe clubseizoen. Het seizoen wordt afgetrapt met de jaarlijkse startavond. Tijdens deze avond zijn alle leden welkom en wordt een spannend spel georganiseerd, bijvoorbeeld een spooktocht of douanespel.

Acties
Om al deze activiteiten te kunnen bekostigen, initieert de CJV jaarlijks een aantal acties:

  • januari: kerstbomenactie en ni-jjoarsborrel
  • mei: perkplantactie
  • december: snertactie

De club
CJV is voor iedereen vanaf 12 jaar.
De contributie bedraagt € 5,00 per maand.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze facebookpagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van de bestuursleden.

Het bestuur
Voorzitter: Bas Klompenhouwer
Secretaris: Hanneke Gerritsen
Penningmeester: Daniël Peters
Bestuursleden: Erik Smits, Margo Hengeveld, Robert te Grotenhuis, Lotte Jansen en Jeffrey Wienholts

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.