CJV – Jeugdvereniging Dinxperlo– De Heurne
Ongetwijfeld zullen velen van u de CJV kennen. Wellicht bent u zelf lid of bent u lid geweest. Voor degenen die minder bekend met de CJV zijn, bij dezen een stukje informatie over ons.

CJVIn 1876 is de CJV Dinxperlo – De Heurne opgericht. Hoewel de CJV in Dinxperlo al geruime tijd geleden ter ziele is gegaan, is de club in De Heurne nog steeds actief voor jongeren uit De Heurne en omstreken.

Clubgebouw
De CJV heeft een eigen clubgebouw, gelegen aan de rand van het Heurnse bos. Bijna iedere avond komen hier verschillende groepen bijeen. Aan de invulling van de avond is door de jaren heen weinig veranderd; voetballen, een spel in het bos, een potje kaarten of gezellig een avondje bijkletsen.

Kamperen
In de zomervakantie gaan de groepen kamperen in Eibergen! Dat gebeurt inmiddels al vele jaren in het bos van de familie Te Brinke. Het kamp is ieder jaar weer een hoogtepunt waar naar uitgekeken wordt.

Startavond
Vervolgens start in september het nieuwe clubseizoen. Het seizoen wordt afgetrapt met de jaarlijkse startavond. Tijdens deze avond zijn alle leden welkom en wordt een spannend spel georganiseerd, bijvoorbeeld een spooktocht of douanespel.

Acties
Om al deze activiteiten te kunnen bekostigen, initieert de CJV jaarlijks een aantal acties:

  • januari: kerstbomenactie en ni-jjoarsborrel
  • mei: perkplantactie
  • december: snertactie

De club
CJV is voor iedereen vanaf 12 jaar.
De contributie bedraagt € 5,00 per maand.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze facebookpagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van de bestuursleden.

Het bestuur
Voorzitter: Bas Klompenhouwer
Secretaris: Hanneke Gerritsen
Penningmeester: Daniël Peters
Bestuursleden: Erik Smits, Margo Hengeveld, Robert te Grotenhuis, Lotte Jansen en Jeffrey Wienholts