Fietstochten

fietstocht-w800
Fietstochten in en om De Heurne kenmerken zich door de prachtige routes die er telkens weer worden gevonden.

Startpunt niet vreemd toch, vanuit in De Heurne. Vandaar gaat het over kleine weggetjes en paadjes in alle richtingen. Zo maak je mee dat het richting de Duitse grens gaat richting Anholt en van daar via de groene grens naar Voorst. Een andere keer gaat het een totaal andere richting. Maar ach, of het nu zuid of noordwaarts is altijd is het weer genieten van het unieke natuurlijke landschap. Daarbij maken onverwachte mooie en verborgen plekjes deel uit van deze bijzondere fietstochten. Deze fietstochten zijn ook bijzonder geschikt als gezinsfietstocht.

 

fietstocht-w001

Slecht of geen mobiel bereik

Geen of slecht mobiel bereik kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat er obstakels zijn tussen jouw mobiele telefoon en de zendmast, zoals:
– Gebouwen
– Bomen
– Betonnen muren en plafonds
– Metalen leidingen en liftkooien

Gelukkig zijn er manieren om je bereik te verbeteren. Wij geven 5 tips;

Tip 1: Probeer een andere locatie
Misschien een open deur, maar zoek een plek met beter bereik. Bijvoorbeeld bij het raam of op een hogere verdieping. Loop bij slecht bereik zo min mogelijk rond. Ga naar buiten, het bereik is buiten namelijk beter dan binnenshuis.

Tip 2: Telefoon uit de buurt van apparaten
Andere elektronische apparaten kunnen de ontvangst verstoren, waardoor je geen bereik kan hebben. Denk hierbij aan een laptop, tablet, koffiezetapparaat en andere elektronica.

Tip 3: Kies een andere netwerkmodus
Probeer of je met een andere netwerkmodus beter bereik hebt. Bij de meeste toestellen kun je kiezen uit 3G (UMTS) en 4G (LTE).

Tip 4: Start je telefoon opnieuw op
De smartphone is vergelijkbaar met een computer. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig opnieuw op te starten. Zet je telefoon helemaal uit. Zet je telefoon daarna weer aan. In veel gevallen lost opnieuw opstarten het probleem op.

Tip 5: Controleer of er een storing is
Bekijk de actuele storingen en werkzaamheden bij jou in de buurt. Via coveragechecker.nl kun je zelf bekijken hoe het bereik in jouw regio is en of je bijvoorbeeld in een ‘blind spot’ zit.