Dorpswerkgroep is gestart met Dorpsplan De Heurne

Op 16 januari jl. is de officiële aftrap van de Dorpswerkgroep (DWG) verricht in bijzijn van wethouder Hans te Lindert van de gemeente Aalten. Inmiddels is de Dorpswerkgroep al druk bezig en zijn de eerste stappen gezet om te komen tot een Dorpsplan voor de Heurne. Dat doen ze niet alleen, daar hebben zij alle inwoners van de Heurne heel hard bij nodig. Het moet het plan worden voor en door de Heurne. Leden van de DWG noemen zich de verzamelaars, inzichtbrengers en besprekers van informatie, pijn- en verbeterpunten. De DWG wordt begeleid door twee vrijwilligers van de DKK (Vereniging Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland)

 

Wie zitten er in de Dorpswerkgroep?

De werkgroep bestaat uit de volgende 10 personen. Mark Ormel (voorzitter), Adele Olthof, Anne te Beest, Arjen Kip, Dennis Berendsen, Erna Westendorp, Joost Timmermans, Robert te Grotenhuis (Oldenhofsdijk), Robert te Grotenhuis (Keizerweg) en Naomi Westendorp. Een zeer diverse groep met verschillende leeftijden en verschillende achtergronden. Wim Beijer en Siert Wieringa zijn de twee procesbegeleiders van DKK.

 

Bewonersavond op woensdag 29 maart

Woensdag 29 maart is een datum om te reserveren. Dan wordt namelijk bij zaal Bruggink in De Heurne de bewonersavond gehouden. Dit is de avond bij uitstek waar iedere inwoner van de Heurne zijn/haar mening kan geven. Het belooft een leuke interactieve avond te worden onder het motto: ‘Loat ow heuren veur De Heurne’ De avond begint om 19.30 uur.

 

Facebook

Informatie van de werkgroep is te volgen op facebook ‘Dorpsplan de Heurne’.