Een nieuw bestuurslid stelt zich voor: Maarten van der Wouden

Opgegroeid op het platteland in de Krimpenerwaard (Zuid-Holland, tussen Rotterdam en Schoonhoven), ben ik op 43 jarige leeftijd voor de Liefde (Truus Kleinhesselink) al richting het oosten getrokken, naar Arnhem. Daar zijn we getrouwd en hebben er een goede 16 jaar samen gewoond. Het platteland begon weer te trekken, en na een tocht langs makelaars e.d. zijn we uiteindelijk in De Heurne (het geboortedorp van Truus (van ´t Roonshuus)) terechtgekomen en wonen we nu sinds voorjaar 2018 met groot genoegen aan de Spekkendijk. Wat is het heerlijk om weer op het platteland te wonen !

Doordeweeks (4 dagen per week) besteed mijn tijd ik aan een baan in de chemische industrie, waarvoor ik veel bedrijven / klanten bezoek in de duitstalige landen en de Benelux. Als ik niet op reis ben, heerlijk vanuit mn thuiskantoor werken aan de Spekkendijk.

Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan in o.a. kerkelijke gemeenten en ben nu nog landelijk voorzitter en vice-president van de Synode van de Lutherse Kerk in Nederland. Verdere bezigheden o.a. buiten zijn en bewegen èn zingen in koor Garden Rumours uit Ulft.

Om bekend te worden met de mensen en met het dorp, heb ik onder andere ook meegewerkt in de werkgroep voor het Heurns Veld, specifiek voor het gebouwtje / schilderwerk. Toen Bennie Bruggink bij me langs kwam of ik in het bestuur van HB wilde komen heb ik niet lang getwijfeld en JA gezegd. HB is een belangrijke factor in het leven en bestaan van ons fijne dorp en ik werk daar graag aan mee.