De Heurnse Tasse; welkom in de Heurne!

Sinds januari 2020 heet Heurns Belang nieuwe inwoners van de Heurne welkom met ‘De Heurnse Tasse’.

De Heurnse Tasse is een initiatief vanuit Heurns Belang in samenwerking met ondernemers en verenigingen in de Heurne om nieuwe inwoners een warm welkom te heten en kennis te laten maken met de mogelijkheden die ons mooie dorp biedt.

De Heurnse Tasse is niet alleen gevuld met informatie van Heurnse verenigingen en bedrijven over wat er te doen en te koop is in De Heurne, maar ook rijkelijk voorzien van aanbiedingen.

We hopen dat inwoners zich extra welkom voelen, veel plezier beleven aan het wonen in de Heurne en ook de weg weten te vinden naar de lokale ondernemers en verenigingen.

Begin juni werd de 4de Heurnse Tasse overhandigt aan de trotse nieuwe eigenaar van onze voormalige dorpskerk. Gerben Meussen heeft de Heurnse Tasse met enthousiasme ontvangen. Ook de drie andere gezinnen die de afgelopen maanden een Heurnse Tasse kregen waren zeer verrast en waarderen het initiatief.

We hopen nog veel Heurnse Tassen uit te mogen delen en zo voor nieuwe inwoners bij te dragen aan een goede start in de Heurne.

Mocht je nieuwe buren krijgen of als ondernemer/vereniging een bijdrage te willen leveren aan de Heurnse Tasse , dan vernemen we dat graag. Laat het ons weten per mail via of benader gerust een bestuurslid van Heurns Belang.