Als nieuw bestuurslid wil ik mij graag aan jullie voorstellen, Bas Klompenhouwer.

 

Ik ben geboren en getogen aan de Stegerdijk in De Heurne, waar mijn ouders Wim en Wilma Klompenhouwer nog steeds wonen.
Na een aantal jaren in Dinxperlo te hebben gewoond, woon ik inmiddels samen met mijn vrouw Elles en zoon Len weer in De Heurne. Begin 2019 zijn we in onze nieuwbouw woning op De Keizer getrokken.

 

Voor mijn werk ga ik letterlijk ‘de boer op’ als agrarisch bedrijfsadviseur. Ik sta veel agrarische ondernemers in de Achterhoek bij met raad en daad. Ook ben ik nog bestuurlijk actief als voorzitter van de CJV De Heurne.

 

Ik vind het erg belangrijk dat een kleine kern als De Heurne goed leefbaar is en blijft en dat er veel maatschappelijke betrokkenheid is. Via het bestuur van het Heurns Belang wil ik mijn steentje hier aan bij dragen.