Een nieuwe bestuurslid stelt zich voor: Dick Hengeveld

Mijn naam is Dick Hengeveld, bij sommigen van jullie ook bekend als Dikkie van de Hutte. Geboren in de Heurne, en na een korte onderbreking van 4 jaar in West Nederland alweer ruim 40 jaar woonachtig in de Heurne. Samen met Rieki woon ik aan de Varsseveldseweg met uitzicht op het Heurnse Veld.
Achtereenvolgens heb ik de lagere school in de Heurne, de HAVO in Aalten en de Hogere Landbouwschool in Dronten doorlopen. Aansluitend nog één jaar Hoger Kader Dierlijke Productie in Almelo. In mijn werkzame leven ben ik altijd actief geweest als adviseur in de landbouw met name de veehouderij.

Sinds vorig jaar maart ben ik met pensioen, en zodoende nog wat meer tijd beschikbaar om vrijwilligerstaken te doen. Op dit moment ben ik onder andere lid van de diaconale werkgroep sociale minima vanuit de Protestantse Kerk, bestuurslid van de Stichting Vrienden van Dr. Jenny en medewerker Inloophuis Dinxperlo.
Elke dinsdagavond zing ik als bas bij de cantorij van de protestantse kerk in Dinxperlo.

Toen ik vorig jaar gevraagd ben om secretaris te worden van het Heurns Belang heb ik daar niet heel lang over na hoeven te denken. Het leek me leuk om iets bij te kunnen dragen aan het Heurns Belang, en ik kan zeggen dat ik na ruim een halfjaar nog geen spijt heb van deze beslissing.