Even voorstellen: Thea Lammers, wonend op de Banekamp.

Na bijna 1 jaar in het bestuur is het aan mij de eer me voor te stellen op de website. Geboren 65 jaar geleden en opgegroeid net buiten Dinxperlo aan de Kalverweidendijk. In Dinxperlo naar kleuterschool en lagere school geweest en naar de HAVO in Aalten.
Daarna 10 jaar bij enkele boekhoudbureaus gewerkt en vervolgens 36 jaar lang financiën en management van de gezondheidszorg en wel bij Verpleeghuis Den Es, Verzorgingshuishuis De Bettekamp en na de fusie in 2002 voor alle locaties van Azora.

In het najaar van 2020 ben ik vervroegd met pensioen gegaan en momenteel actief voor het Heurns Belang en daarnaast voor de Wereldwinkel in Dinxperlo en IVN de Oude IJsselstreek. Voor al deze clubs geldt dat financieel gezond zijn en blijven een belangrijk iets is. Ik draag daar graag aan bij. Gelden moeten besteed aan waar ze voor bedoeld zijn en dat betekent soms keuzes maken, maar in ieder geval bewust met geld om gaan. Pas geleden ben ik na 14 jaar gestopt als bestuurslid van begrafenisvereniging De Laatste Eer.

Mijn hobby’s zijn onze tuin en het bos onderhouden en sinds kort fotografie.