Ik woon sinds 2017 in de Heurne samen met mijn vrouw Anja en onze kinderen Camiel (7 jaar) Jochem (6 jaar) en Dieke (bijna 2). Van oorsprong kom ik uit Dinxper, ook heb ik tien jaar in Aalten gewoond.

We wonen in het voormalige huis van Bruur en Driksken Beernink, wat door mijn overgrootmoeder is gebouwd. In het begin hebben we redelijk geklust in en rondom het huis. Er is al veel gebeurd, maar we hebben ook nog wel wat plannen.

Ruim 2 jaar geleden ben ik benaderd door Heurns Belang om bestuurslid te worden. Daar heb ik volmondig “Ja” op gezegd. Ik vind het erg belangrijk dat bewoners van een klein dorp actief zijn en meewerken om hun woonplaats aantrekkelijk te houden. Daar zijn we op dit moment volop mee bezig, onder meer door plannen te maken om het Heurns Veld op te knappen. Er zullen nog vele projecten van groot tot klein volgen!

Groeten Bram Boland