Ik woon sinds 2005 in De Heurne en ben dan ook geen “echte” Heurnse om het zo maar te zeggen…Maar inmiddels voel ik mij wel een Achterhoeker.

Ik ben opgegroeid in Beek Ubbergen vlak bij Nijmegen. Mijn vrouw Joyce komt uit Valburg en samen hebben we ons stekje hier gevonden.

Vanaf dat we er wonen hebben we verschillende bouwklussen afgerond in en om het huis. Vanuit de buurt hebben we meerdere meibomen en versieringen gekregen en hebben deze Achterhoekse traditie inmiddels ook eigen gemaakt door in de buurt alle nieuwe bouwwerken van klein tot groot te voorzien van een meiboom.

Wij hebben twee kinderen, Ben (4 jaar) en Isabel (2 jaar) en samen genieten we van onze mooie omgeving. En voelen we ons echt thuis in De Heurne.

Inmiddels ben ik een aantal jaar bestuurslid bij het Heurns Belang
Als bestuurslid van Heurns Belang probeer ik een bijdrage te leveren om De Heurne aantrekkelijk te houden voor alle inwoners. Met ideeën en suggesties vanuit mijn kant maar zéker vanuit de inwoners gaan we aan de slag met gemeente of bedrijven of andere instanties om deze te realiseren.

Groeten
Bram Erinkveld